Få gratis inspiration fra udlandet

20140503FB K217

Flere udenlandske platforme byder ind med gratis inspiration til dig som træner. ICoachKids er i vores øjne en rigtig god platform, hvor trænere kan finde tilpasset viden og inspiration til træningen med børn og unge. Det samme gælder den engelske trænerplatform 'Bootroom' , der har masser af relevante temaer og træningsideer at søge i.

ICoachKids

Du kan som træner til både børn og unge finde masser af inspiration til blandt andet leg og bevægelse. ICoachKids er derfor en rigtig god platform, hvor trænere kan finde tilpasset viden og inspiration til træningen med børn og unge. Efter du har tilmeldt dig og fået et login, er alt materiale gratis.

Herunder et link til nogle videoer med gode bud på aktivering via leg. Kan med fordel tilpasses og bruges i en opvarmning.

Her link til de omtalte videoer på ICoachKids

Bootroom

Bootroom er det engelske fodboldforbunds kanal til trænere på alle niveauer. Her finder du derfor masser af inspiration til træningen af børn og unge - både til selve spillet, konkrete øvelser, korte kurser, artikler og interviews, som du kan bruge både i din egen trænerudvikling og som en inspiration til træningspas. 

Her link til 'Bootroom'