FK FT Lilla RGB Med Tagline SEKUNDAERT

”Fremtidens Trænere” er en storstilet indsats, som DBU har lanceret i partnerskab med Forenet Kredit. Målsætningen er at uddanne 240 flere unge trænere om året indtil 2025.

Projektet er målrettet unge piger og drenge i alderen 13 til 20 år,  som kommer gennem et 1-årigt forløb, hvor de først og fremmest skal gennemføre både UEFA C1 og UEFA C2-træneruddannelserne. Samtidigt får de unge trænere helt unikke oplevelser i form af besøg i både herre- og kvindelandsholdslejrene, med mulighed for at overvære en træning og få inspiration af de to landstrænere Kasper Hjulmand og Lars Søndergaard. Der bliver desuden oprettet lokale netværksgrupper for de unge trænere, der skal sikre, at alle bliver en del af et socialt fællesskab med mulighed for at hygge sig og sparre med ligesindede.

Vil du vide mere? 

Skriv dig op her og modtag information, når man igen kan indstille trænere til forløbet. Det næste forløb begynder efter sommerferien 2024. 

Et partnerskab der skal understøtte og udvikle dansk fodbold

Louise Mogensen, direktør i Forenet Kredit udtaler følgende om partnerskabet med DBU:

"Forenet Kredits partnerskab med DBU skal understøtte og udvikle dansk fodbold og det aktive lokale foreningsliv i hele landet. Og derfor er vi stolte af at have været med til at udvikle og støtte op om trænerkonceptet ”Fremtidens Trænere”.

Ambitionen er at bidrage aktivt til, at dansk fodbold i fremtiden får endnu flere dygtige kvinde- og herretrænere på alle niveauer fra forening til landshold, der kan styrke sammenhængskraften og fastholde børn og unges lyst til at spille fodbold"