20170916FB K174

Styrk din gennemslagskraft som træner

Fodboldpsykologi 2 består af tre forskellige 8 timers kurser, der tilsammen giver grundlæggende viden og færdigheder inden for coaching og den individuelle samtale, ledelse og feedback. Derudover lægges der også vægt på præstationsoptimering af den individuelle spiller og holdet.

Fodboldpsykologi 2 understøtter trænerens kompetencer i forhold til at udføre en givende dialog med den enkelte spiller med fokus på trivsel og udvikling. Kurserne er til dig, som træner ungdoms- og seniorspillere, og som har taget eksamen i Fodboldpsykologi 1. Trænere med UEFA  A, UEFA PRO eller UEFA A Youth-licens kan dog deltage uden forudgående kurser.

Der kan dispenseres fra træneruddannelseskravet, hvis det skønnes, at ansøger har tilstrækkelig praktisk/teoretisk erfaring inden for feltet.

Kursisten/klubben kan evt. kontakte Henrik Clausen, chef for DBU Træneruddannelse, for dialog vedr. ansøgning om dispensation på  hecl@dbu.dk eller direkte til fodboldpsykologisk konsulent Carsten Hvid Larsen på cahl@dbu.dk.

De sætter fokus på følgende temaer:

 

Kurserne kan tages uafhængigt af hinanden.

Hvert kursus giver 7 point refreshment til B-, A-, Youth B, Youth A,  A, GK A samt PRO-licenser.